Downloads

Hieronder kunt u Excel files downloaden van cd’s, dvd’s en Blue-Ray’s, muziek cassettes en Lp’s die we niet op de website verkopen maar wel gewoon voor u kunnen bestellen. We zullen deze bestanden regelmatig aanpassen zodat de voorraad status klopt en ook de prijzen kloppen.

De voorraad status is de voorraad bij onze leverancier, alle producten zijn dus binnen 7 werkdagen te versturen naar de koper toe.

Alle items die nog te bestellen zijn bij onze leverancier staan niet in de lijsten vermeld. Mocht het zijn dat u een item zoekt van een artiest die niet vermeld staat in de lijsten dan kunt u deze vraag stellen via whatsapp (het symbool staat onder iedere pagina rechts) dan kunnen we u direct doorgeven wat de eventuele levertijd is.

 

Blu-ray / Dvd lijst 10-06-2022

Cd lijst van 10-06-2022

Lp lijst 10-06-2022

MC lijst 10-06-2022

 

Er kunnen altijd verschillen zijn tussen de prijzen in de lijsten en de werkelijke verkoopprijs, voordat u besteld krijgt u van ons de juiste prijs en eventueel de levertijd.

Mocht het zijn dat we een besteld artikel niet meer kunnen leveren dan krijgt u het volledig betaalde bedrag geretourneerd. 

Bij zelf annuleren van een door ons speciaal bestelde item zijn er kosten verbonden aan een annulering.

Kosten annulering zijn: Administratie kosten  € 4,00 + 10% van de waarde van het bestelde item.