Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

Registreren
36 berichten.
rj ales rj ales uit Amsterdam schreef op 28 juni 2022 om 15:45
Dank je wel voor het vlotte versturen van het singletje, goed verpakt en inderdaad als bonus verpakkingsmateriaal de zangeres zonder naam, top!
Chloé Demazieres Chloé Demazieres uit Charleroi schreef op 26 juni 2022 om 17:42
J'ai un souci avec mes commandes, je les ai commandées il y a plus d'un mois et j'ai toujours pas de nouvelles. Je commence à m'inquiéter surtout que je n'ai pu joindre personne
Beheerdersantwoord van: VinylHobbyist
Comme je l'ai déjà mentionné, les 2 commandes sont difficiles à obtenir, toutes les 2 sont en rupture de stock et doivent être réprimées. Je ne peux pas vous donner une date à laquelle cela se produira.
Arnold Arnold uit Purmerend schreef op 24 december 2021 om 12:38
Netjes hoor , snelle levering en nog belangrijker nette plaatjes. Ik moest wel lachen met uitpakken dat als pakket vulling/bescherming boven en onder een paar grijs gedraaide schlager festivalletjes zaten. Bedankt hoor en zeker tot de volgende keer. Groetjes Arnold Purmerend
BBB Bolt BBB Bolt schreef op 5 december 2021 om 13:49
Zo, ff een nieuwe bestelling gedaan, de vorige is uiteindelijk helemaal goed gekomen! Nu hoop ik dat deze bestelling voor zaterdag binnen is. groetjes
Beheerdersantwoord van: VinylHobbyist
5 Dec besteld 6 Dec verzonden ontvangen 8 Dec. Ruim voor het weekend. DHL heeft weer goed werk geleverd.
BBB Bolt BBB Bolt uit Rhederbrug schreef op 3 september 2021 om 11:02
Zeg, bestaat dit bedrijf nog wel? op 31aug besteld en betaald, tot op heden niks meer vernomen, tlf niet bereikbaar, en op mail ook geen enkele reactie...
Beheerdersantwoord van: VinylHobbyist
Beste Bob, misschien iets later dan je gewend bent om te reageren via mail, maar ik heb je alle informatie gegeven die ik je kon verstrekken. Iedere Maandag en Donderdag komt DHL de pakketten afhalen die in de afhaalkluis liggen, meer informatie kan je ook niet geven. Dat ik niet opneem via het op de website vermelde nummer komt omdat ik op dat moment niet thuis ben, dit nummer is een doorgeschakeld nummer omdat ik anders ook 's nachts gebeld wordt.
Elzo Elzo uit Hoogezand schreef op 13 maart 2021 om 17:56
Snelle levering, goede kwaliteit, precies wat je wilt!
Arno Arno schreef op 23 februari 2021 om 00:05
Prima kwaliteit en service, snel geleverd. Bedankt!
Goes Goes uit Nieiwegein schreef op 6 januari 2021 om 22:34
Voor het eerst hier een bestelling geplaatst. Levering was snel en netjes. En de plaat was in perfecte staat. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.
Jurgen van horssen Jurgen van horssen uit Asten schreef op 25 december 2020 om 16:29
Prima levering mooi optijd. Mooie plaatjes zien er ook nog als nieuw uit
S Frederiks S Frederiks schreef op 7 december 2020 om 08:47
Topservice!!! Ondanks de decemberdrukte bij de postbedrijven binnen 4 dagen al in huis!!!
Jan-Fré Vos Jan-Fré Vos uit Groningen schreef op 18 november 2020 om 15:46
Perfect! Maandagavond besteld, woensdagochtend al in huis. Goed verpakt en de singles in goede staat. Goed geregeld dus!
VinylHobbyist VinylHobbyist uit HEERLEN schreef op 17 november 2020 om 19:06
Eigenlijk werkt de zoekmachine heel erg goed. Bij het zoeken naar "Electric Light Orchestra" zoekt hij naar alles waar Electric in staat, alles waar Light instaat, en krijg je dus ook alle items te zien waar Orchestra in voor komt. Uiteraard zal hij ook de zoek woorden combinatie vinden als deze er is, en plaatst deze dan ook helemaal als eerste.
erik erik uit amsterdam schreef op 14 november 2020 om 02:41
Er is iets heel erg mis met je zoekfunctie. Ik zocht op Electric Light Orchestra en kreeg heel veel resultaten die NIETS met Electric Light Orchestra te maken hadden. Daar moet je dus echt iets aan doen!
peter simons peter simons uit beek schreef op 9 november 2020 om 16:26
Mijn eerste bestelling vandaag ontvangen en tevreden, ga zo door voor vinyl liefhebbers en succes met de site. Wacht met spanning op de maxisingles die in de toekomst worden aangeboden.
Carel Carel schreef op 1 oktober 2020 om 21:12
Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Alles prima in orde! Snelle verzending, prima verpakt en een mooi product - wat wil de klant nog meer?
Arno Hanssen Arno Hanssen uit Landgraaf schreef op 29 maart 2020 om 10:26
Hoi, Ik ben op zoek naar BAP LP’s (of Niedeckens BAP). Heb je daar toevallig iets van ? Groetjes, Arno