Bryan Ferry – Another Time, Another Place (12″-Vinyl-LP)


1 op voorraad

Artikelnummer: L759 Categorieën: , , Tags: ,


Bryan Ferry – Another Time, Another Place (12″-Vinyl-LP) 

A1   The ‘In’ Crowd 4:35
A2   Smoke Gets In Your Eyes 2:53
A3   Walk A Mile In My Shoes 4:44
A4   Funny How Time Slips Away 3:30
A5   You Are My Sunshine 6:48
B1   (What A) Wonderful World 2:54
B2   It Ain’t Me Babe 3:53
B3   Fingerpoppin’ 3:34
B4   Help Me Make It Through The Night 4:16
B5   Another Time, Another Place 4:46


Formaat: 12″ Vinyl LP 

Vinyl: VG+ / NM 

Catalogusnummer: 88 067 IT 

Label: Island Records 

Persing: Nederland 

Reiniging: UltraSonic gereinigd met gedemineraliseerd water. Dit haalt alle stof deeltjes uit de groeven waardoor je vinyl beter klinkt.