Bob Dylan – 30th Anniversary Concert (LP) (BOX)


Foto’s bij nieuw vinyl kunnen afwijken, we moeten het doen met de afbeeldingen die we toegestuurd krijgen. Nieuw vinyl verzenden we altijd via DPD naar huis adres toe voor de prijs van € 4,50. Dit mag ook gecombineerd worden met gebruikt vinyl.

Artikelnummer: P47802 Categorieën: , Tags: ,


Bob Dylan – The 30th Anniversary Concert Celebration (LP) (BOX)

A1 John Mellencamp Like A Rolling Stone 6:53
A2 John Mellencamp Leopard-Skin Pill-Box Hat 4:20
A3 Kris Kristofferson Introduction 0:55
A4 Stevie Wonder Blowin’ In The Wind 8:53
B1 Lou Reed Foot Of Pride 8:47
B2 Eddie Vedder / Mike McCready Masters Of War 5:06
B3 Tracy Chapman The Times They Are A-Changin’ 3:01
B4 June Carter Cash / Johnny Cash It Ain’t Me, Babe 3:50
C1 Willie Nelson What Was It You Wanted 5:47
C2 Kris Kristofferson I’ll Be Your Baby Tonight 3:04
C3 Johnny Winter Highway 61 Revisited 5:05
C4 Ron Wood Seven Days 5:26
D1 Richie Havens Just Like A Woman 5:50
D2 The Clancy Brothers And Robbie O’Connell With Special Guest Tommy Makem When The Ship Comes In 4:23
D3 Mary-Chapin Carpenter / Rosanne Cash / Shawn Colvin You Ain’t Goin’ Nowhere 3:52
D4 Chrissie Hynde I Shall Be Released 4:26
E1 Neil Young Just Like Tom Thumb’s Blues 5:38
E2 Neil Young All Along The Watchtower 6:20
E3 Eric Clapton Don’t Think Twice, It’s All Right 6:09
F1 The O’Jays Emotionally Yours 5:43
F2 The Band When I Paint My Masterpiece 4:23
F3 George Harrison Absolutely Sweet Marie 4:43
F4 Tom Petty & The Heartbreakers License To Kill 4:52
G1 Tom Petty & The Heartbreakers Rainy Day Women #12 & 35 4:44
G2 Roger McGuinn Mr. Tambourine Man 4:10
G3 Bob Dylan It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding) 6:21
G4 Bob DylanRoger McGuinnTom PettyNeil YoungEric ClaptonGeorge Harrison My Back Pages 4:39
H1 Everyone Knockin’ On Heaven’s Door 5:38
H2 Bob Dylan Girl Of The North Country 5:12
H3 Eric Clapton Don’t Think Twice, It’s All Right (Rehearsal) 6:22
H4 Sinéad O’Connor I Believe In You (Rehearsal) 6:16

Extra informatie

Release Datum:



Music On Vinyl


LP – 4