Everly Brothers – The Everly Brothers’ Original Greatest Hit


1 op voorraad

Artikelnummer: L728 Categorieën: , , Tags: ,


Everly Brothers, The – The Everly Brothers’ Original Greatest Hits 

A1   Bye, Bye Love 2:20
A2   Problems 1:57
A3   Let It Be Me 2:34
A4   Maybe Tomorrow 2:05
A5   Be-Bop-A-Lula 2:17
B1   Bird Dog 2:15
B2   Love Of My Life 2:02
B3   Keep A-Knockin’ 2:16
B4   Leave My Woman Alone 2:34
B5   A Brand New Heartache 2:15
C1   Wake Up Little Susie 2:00
C2   Like Strangers 2:00
C3   Rockin’ Alone 2:58
C4   Long Time Gone 2:21
C5   All I Have To Do Is Dream 2:19
D1   ‘Til I Kissed You 2:22
D2   Poor Jenny 2:08
D3   Should We Tell Him 2:05
D4   Lightning Express 4:48
D5   Rip It Up 2:12


Formaat: 12″ Vinyl LP 

Vinyl: VG+ / NM 

Catalogusnummer: S 66255 

Label: CBS 

Persing: Nederland

Reiniging: UltraSonic gereinigd met gedemineraliseerd water. Dit haalt alle stof deeltjes uit de groeven waardoor je vinyl beter klinkt.