Winifred Atwell And Her Other Piano – Make It A Party


1 op voorraad



Winifred Atwell And Her Other Piano – Make It A Party

A.1   Ain’t She Sweet
A.2   Oh! Johnny, Oh! Johnny, Oh!
A.3   Oh, You Beautiful Doll
A.4   Yes, We Have No Bananas
A.5   Happy Days Are Here Again
A.6   I’m Forever Blowing Bubbles
A.7   I’ll Be Your Sweetheart
A.8   If Those Lips Could Only Speak
A.9   Who’s Taking You Home Tonight
B.1   Who Were You With Last Night
B.2   Hello! Hello! Who’s Your Lady Friend
B.3   Yes, Sir, That’s My Baby
B.4   Don’t Dilly Dally On The Way
B.5   Beer Barrel Polka
B.6   After The Ball
B.7   Peggy O’Neil
B.8   Meet Me Tonight In Dreamland
B.9   I Belong To Glasgow
B.10   Down At The Old Bull And Bush





In onze webshop heeft u de mogelijkheid om items op te sparen en op een later tijdstip te laten verzenden. U hoeft dan maar een malig verzendkosten te betalen over de opgespaarde singles. U kunt dit aangeven in de betaal module.

Veel plezier met winkelen.

Wilko Coenen (


Extra informatie


UltraSonic gereinigd.